Egyházi áthelyezések
Správa o preložení rímskokatolíckeho kaplána Štefana (István) Schultza z Liptovského Michala do Námestova, Františka (Ferenc) Novotného z Liptovského Michala do Spišského Štiavnika, Ladislava (László) Muszkalayho zo Spišského Štiavnika do Ľubice a Petra (Péter) Bacskora zo Žiaru nad Hronom do Liptovského Michala.