Dr. Berwaldszky János
Úvodník o strate Spišskej Kapituly, ktorú utrpela smrťou kanonika, rímskokatolíckeho kňaza v Spišskej Novej Vsi Dr. Jána Berwaldszkého. Kladné hodnotenie jeho činnosti, dáta jeho životnej dráhy.