Püspöki körlevél
Spišský biskup Dr. Alexander (Sándor) Párvy v pastierskom liste č. 5 oznamuje o.i. smrť kanonika Jána (János) Berwaldszkého, inštaláciu farára Karola (Károly) Hadácsa vo Veľkom Slavkove a preloženie kaplána Karola (Károly) Machayho zo Spišského Hrhova do Sedliackej Dubovej v Oravskej župe