Két kanonoki állás betöltése
Uverejnenie mien kandidátov na dve miesta kanonikov Spišskej Kapituly, ktoré sa uvoľnili po smrti Antona (Antal) Landigera a Dr. Jána (János) Berwaldszkého: správca seminára v Spišskej Kapitule Dr. Fridrich (Frigyes) Rolny, farár v Poprade Juraj (György) Andreidesz, opát-farár v Spišskej Novej Vsi Dr. František (Ferenc) Rolny, farár v Markušovciach Július (Gyula) Kern, titulárny kanonik a farár v Ľubici Jozef (József) Hrancsár, opát-farár v Podolínci Dr. Martin (Márton) Pirhalla a farár v Žehre Jozef (József) Laczkó.