Andreidesz György és Kern Gyula kitüntetése
Uverejnenie prípisu kráľa z 13. marca uverejneného v úradnom vestníku zo dňa 27. marca o podarovaní titulu prepošta zo Scheidy (alebo Scheidunu?) farárovi v Poprade Jurajovi (Gyula) Andreideszovi a titulárneho opáta Panny Márie v Boli farárovi v Markušovciach Júliusovi (Gyula) Kernovi.