A szepesi káptalan uj kanonokjai
Z príležitosti vymenovania spišských kanonikov Ladislava (László) Popovicha a Dr. Ignáca Zimmermanna do vyššej hodnosti a spišského arcidekana Neita Hillayho za kanonika, Viktora Horvátha za arcidekana na Orave, Františka (Ferenc) Zvoradu a kanonika Dr. Antona (Antal) Kurimszkého za arcidekana na Liptove - na dve uprázdnené miesta majstra kanonika boli vymenovaní: farár-dekan v Podolínci Dr. Martin (Márton) Pirhalla a profesor teológie a podsprávca bohosloveckého seminára Dr. Frigyes (Fridrich) Rolny. Krátke životopisy oboch novovymenovaných.