Panszláv piszkolódás dicséret
Hrubé osočovanie redakcie Ľudových novín pre napádanie spišského biskupa a viacerých jeho kňazov: Juraja (György) Andreidesza z Popradu, Júliusa (Gyula) Kerna z Markušoviec, ? Oravecza z Hrušova a Štefana (István) Zemancsika zo Spišského Podhradia