Egyházi kinevezés
Spišský biskup vymenoval na uprázdnené miesto kanonika Dr. Fridricha (Frigyes) Rolného - profesora teológie, Dr. Pavla (Pál) Dolyáka za spišského povereníka Oltárneho spolku a za riaditeľa kňazskej Spoločnosti Eucharistie.