A forrásnál : Információk szepesi ügyekről
Úvodník o správach z Budapešti (MR), o.i. o odchode spišského biskupa Dr. Alexandra (Sándor) Párvyho za biskupa do Oradey (RO). Na mieto spišského biskupa kandidujú: kanonik z Oradey a vysvätený biskup Dr. Jozef (József) Lányi, farár a titulárny opát v Abonyi [Kisabony (DS), Veľké Blahovo, Nagy Abony (DS)?] Michal (Mihály) Lévay a kanonik v Győri (MR), predseda Spoločnosti Sv. Štefana Dr. Alexander (Sándor) Giesswein, v spišskonovoveskom volebnom okruhu kandidujú: za nezávislých Július (Gyula) Kern, za bezstranníckych Koloman (Kálmán) Münnich a Achác (Ákos) Wieland, za ústavnú stranu gróf Dr. Gustáv (Gusztáv) Csáky, za stranu Bánffyho Dr. Július (Gyula) Nosz. Článok poukazuje na možnosť odchodu hlavného župana a obsahuje ďalšie krátke správy