Püspöki körlevél
Biskup Dr. Alexander (Sándor) Párvy oboznamuje v obežníku č. 20 o stave založených náboženských spolkov na farnostiach, konkurze na kantorské miesta, kanonickú inštaláciu Michala (Mihály) Majercsáka do benefícia v Matejovciach, premiestnenie Štefana (István) Mnohelya z Hýb do Zakamenného, odtiaľto Františka (Ferenc) Jendruscsika do Sedliackej Dubovej za kaplána a ponechanie Aladára Polacsika v Hybiach ako riadneho kaplána.