Aranymise
Správa o oslave 50. výročia pôsobenia Pavla (Pál) Janicsa, rímskokatolíckeho farára v Ruskinovciach (dnes Javorina - Ruskinovce) 6. februára. Slávnostná reč odznela v nemeckom a slovenskom jazyku.