Huszonötéves jubileum
Referát o priebehu osláv pri príležitosti 25. výročia vysvätenia Františka (Ferenc) Sassa zo Smolníka za farára. Oslava sa konala 18.-19. júna a zorganizoval ju Dr. Ivan (Iván) Jankura.