Dr. Vajdovszky János
V Spiškých Vlachoch zomrel 21. mája opát-farár a titulárny kanonik Dr. Ján (János) Vajdovszky v 84. roku života. Základné životopisné údaje: narodil sa 1.11.1830 v Kežmarku, vysvätený 23.11.1854, profesor seminára v Spišskej Kapitule do roku 1872, kedy prešiel za farára do Spišských Vlachov, kde aj zomrel.