Az orsolyák jubileuma - W.
13.novembra sa oslavovalo v Košiciach 200-ročné jubileum príchodu Uršulínok z Bratislavy do Košíc. V kostole Ondrej (Endre) Kozora hovoril o význame dňa a v kláštore prebehla oslava s kultúrnym programom. Kladné hodnotenie.