Guszti püspök a nép nyelvén beszélt
Na zhromaždení ľudovej katolíckej jednoty mal prejav košický biskup Augustín (Ágost) Fischer-Colbrie. Noviny "Alkotmány" píšu, že biskup rečnil po slovensky. Kassai Munkás ironicky poznamenáva, že zatiaľ iba rečnil, ale žije oveľa blahobytnejším spôsobom ako ľud.