Plébania átadás
Správa o odovzdaní fary cirkevnou vrchnosťou v osobe Jána (János) Hajtingera novomenovanému farárovi v Ťahanovciach Štefanovi (István) Bodnárovi. Slávnostná inštalácia za prítomnosti zástupcov mesta Košíc.