A Ker. Szoc. Egyesület nagygyűlése
Referát o priebehu valného zhromaždenia Košického kresťansko sociálneho spolku v Košiciach 25. júna 1911, ktoré otvoril predseda Ján (János) Aba. Ako rečníci vystúpili Dr. Gejza (Géza) Lakatos a Dr. Alexander (Sándor) Giesswein.