A kassai vértanúk uj oltára
Informácia o tom, že 1. novembra 1911 posvätil Dr. Melichar (Menyhért) Takács dva nové oltáre v kaplnke pri premonštrátskom kostole v Košiciach. Oltáre sú vyhotovené v barokovom slohu. Maľby sú prácami košického maliara Eduarda (Ede) Reinfussa Lengyela.