A Kath. Háziaszonyok Orsz. Szövetsége Kassán
O programe a prostriedkoch tohto zväzu, ktorý sa snaží vychovávať a vzdelávať slúžky. O výsledkoch zasadania. Zoznam prítomných na zhromaždení zväzu 9. septembra 1911 v Košiciach.