A Kassai Népszövetség-
Správa o tom, že 5. novembra 1911 bola schôdza košickej sekcie Katolíckej ľudovej jednoty. O i. prítomní odsúdili činnosť slobodomurárov proti Barkóczymu a žiadajú vrchnosť o obranu katolicizmu