A lőcsei Mária templom katasztrofája : Ledölt a torony fala
Správa o tom, že 17. 10. 1908 sa zborila stena veže kostola sv. Márie v Levoči. Škoda je vyčíslená na sumu 5-6 tisíc korún. Výzva pre veriacich, aby uskutočnili finančnú zbierku