A szepesi püspök valóságos belső titkos tanácsos
Správa o vyznamenaní vo forme hodnosti "skutočný tajný radca", ktoré dostal spišský biskup Pavol Smrečáni vo februári 1903. Členovia Kapituly mu vyjadrili svoj hold.