Kanonok mint falusi biró
Jedionou obcou v krajine je Spišská Kapitula, kde je richtárom kanonik. Býva tu biskup, kanonici a kňazi. V roku 1903 bol zvolený za richtára kanonik František (Ferencz) Zvada.