A püspök és a hercegek : Bestiák pusztitása a Magurán : A Coburg herceg bányászai : Sándor püspök kibujik a közterhek viselése alol - Surányi, Ľudovít
O ľuďoch z chudobného magurského prostredia, kde ich utláčajú nemecké kniežatá. Bohatého biskupa Alexandra však nezaujímajú problémy verejnosti