Jubiläumfeier zu Ehren Dr. Johann Berwaldszky's Abt Pfarrer in Igló - -y.
Referát z jubilejnej oslavy na počesť Jána (Johan) Berwaldského, opáta-farára v Spišskej Novej Vsi na rôznych miestach a o deputácii rôznych inštitúcií a úradov.