Todesfall - -y.
Nekrológ o evanjelickom farárovi Štefanovi Samuelovi (István Samu) Justhovi, ktorý zomrel 4. 01. 1901 vo veku 72 rokov. Menovaný pôsobil aj ako senior seniorátu XII. spišských miest. Jeho krátky životopis.