Personalien
Farár-dekan v Herľanoch Pavol (Paul) Osztermann odišiel po 40 ročnom pôsobení do dôchodku. Menovaný má zásluhy nielen ako duchovný pastier, ale aj ako šíriteľ kultúry v svojom okruhu pôsobenia. Zaslúžil sa aj o zavedenie maďarčiny, ako vyučovacieho jazyka, na školách dekanátu.