Uj kanonok a kassai székeskáptalanban
Správa o kráľovskom menovaní na návrh ministra školstva a náboženstva na uprázdnené miesto kanonika-primusa. Titul dostal titulárny opát, zemplínsky hlavný dekan a trebišovský farár Koloman (Kálman) Hiszem