A felsőtökési plébania
Na novembrovom zasadaní mestského zastupiteľstva rozhodovali o osobe nového farára vo Vyšnom Klátove. Potvrdili a ustanovili jediného kandidáta Jána (Jánosa) Blaskó, ktorého predostreli biskupovi na vymenovanie.