Plébanos beiktatás Sóvaron
Správa o tom, že dňa 30. 09. 1905 sa konala slávnostná inštalácia rímskokatolíckeho farára Štefana (István) Krocsiláka, na miestofarára farského úradu v Solivare. Obrad uskutočnil Anton (Antal) Korányi prepošt z Bardejova.