Pfarrinstallation
Správa o inštalácii rímskokatolíckeho farára Štefana (István) Szalayho v Harichovciach za prítomnosti patróna fary grófa Csákyho, hlavného župana Artúra Wielanda a poslanca Kolomana (Kálman) Münnicha.