Temető és keresztszentelés Semsén
Správa o tom, že 3. mája 1903 bola rímskokatolíckym farárom Jánom (János) Hajtingerom zo Šace prevedená vysviacka cintorína v Šemši. Cintorín o rozlohe 1700 árov daroval dedine poslanec Dr. Ladislav (László) Semsey