Das Zipser Domkapitel
Správa o tom, že 11. 02. 1906 bol zvolený kapitulárny kanonik František (Francz) Zvada za správcu diecézneho fondu a hlavného školského inšpektora a súčasne za správcu diecézneho penzijného fondu. Doteraz pôsobil ako richtár v Spišskej Kapitule [dnes Spišská Kapitula]. Prepošt Dr. Ján (Johan) Berwaldszky sa stal správcom majetkov kapituly.