Halálozások
Správa o smrti rímskokatolíckeho biskupa z mesta Oradea (Nagyvárad - dnes v Rumunsku), rodáka z obce Šarišské Dravce vo veku 62 rokov. Zomrel vo Švajčiarsku v St. Maurice 3. 08. 1908. Pochovaný bude v Šarišských Dravcoch 17. augusta 1908.