Az uj eperjesi püspök
Správa o obsadení prešovskej biskupskej stolice tridsaťtriročným Dr. Štefanom (István) Novákom. Menovaný pôsobil u rímskeho, potom parížskeho veľvyslanca monarchie grófa Széchényiho ako vychovávateľ.