Eperjes új püspöke
Správa o tom, že kráľ vymenoval za prešovského gréckokatolíckeho biskupa Dr. Štefana (István) Nováka, presbytera z Mukačeva. Narodil sa r. 1879, teológiu skončil v Ostrihome a Viedni.