Püspöki helynök
Na zasadnutí prešovskej gréckokatolíckej kapituly zvolili za biskupského administrátora Kornela (Kornél) Kovaliczkého, veľprepošta a pápažského preláta a za pokladníkov [biskupský fond] kanonikov (Zenó) [?] Kovaliczkého a Jozefa (József) Vojtovicha.