+ Dr. Vályi János
Nekrológ o Dr. Jánovi Váli (János Vályi), prešovskom gréckokatolíkom biskupovi, ktorý zomrel v Prešove 19. novembra 1911 vo veku 74 rokov. Jeho životopis, zásluhy a vyznamenania. Zosnulý bol vymenovaný za prešovského biskupa 11. októbra 1882. Referát o pohrebe zo dňa 23. novembra 1911