Gör. kath. egyházmegyei hír
Správy o vymenovaní gréckokatolíckych kňazov na iné fary: Mikuláša (Miklós) Mártyaka z obce Sajópéter (HU) do obce Beloveža; kaplana Michala (Mihály) Lukácsa z Ruskej Novej Vsi za kňaza v Sedliskách; Štefana (István) Andraskó-a kňaza z Ruského Kazimíra do Kráľoviec.