Plébanos beiktatás Nagyidán
Referát o inštalácii Františka (Ferenc) Zagollu, ktorý bol v obci viac rokov kaplánom. Inštaláciu previedol moldavský dekan Ondrej (Endre) Magócsy. Nového farára za predstavenstvo obce pozdravil notár Jozef (József) Beliczky, za evanjelickú cirkev Ján (János) Görgey a ako patrón cirkvi barón Július Schell.