Huszonött esztendő : Szokolszky Bertalan ezüstmiséje - N. Gy
Kladne o 25-ročnej úspešnej činnosti farára v Moldave nad Bodvou Bartolomeja (Bertalan) Szokolszkého pri príležitosti jeho striebornej omše, ktorá odznela 18. januára v Sátoraljaujhely (HU)