Áthelyezés
Správa o preložení solivarského pomocného farára Štefana (István) Cselényiho do Humenného ako katechétu, s ktorým sa obyvatelia lúčili ováciami. Menovaný pôsobil v Prešove aj ako podpredseda solivarského kasína.