A káptalan gyásza
Správa o smrti kanonika košickej kapituly, titulárneho bardejovského opáta Eduarda (Ede) Perlsberga vo veku 75 rokov - s niektorými údajmi z jeho života. O.i. bol farárom v Kecerovských Pekľanoch a v Trebišove.