Templomszentelés Nagyidán
O vysviacke reštaurovaného rímskokatolíckeho kostola, ktorý postihol roku 1912 požiar. Vysviacku previedol 8. septembra 1913 košický diecézny biskup Dr. Augustín (Ágost) Fischer-Colbrie.