Az eperjesi káptalan gyásza
Správa o úmrtí Juraja (György) Répássyho, veľprepošta prešovskej gréckokatolíckej kapituly v 77. roku života, po 52 ročnej kňazskej činnosti. O jeho zásluhách v spoločenskom a politickom živote mesta a župy.