Ártim Mihály püspök
Správa o údajnom vymenovaní kňaza z Becherova, ináč poslanca Krajinskej katolíckej ľudovej strany za biskupa americkej gréckokatolíckej cirkvi. Menovaný bol zvolený za poslanca v zborovskom volebnom okrese vo voľbách v rokoch 1901, 1905, 1906