Ú varannói plébanos
Minister školstva a náboženstva vymenoval do farského úradu vo Vranove [dnes Vranov nad Topľou] Henricha (Henrik) Andruscsakevicsa, radcu svätej stolice a prešovského kaplana, katechétu. Kladne o jeho doterajšej 33 ročnej farárskej činnosti.