A plébanos választás - Hoffmann, Arnold, 1864-1939
Uverejnenie listu košického profesora teológie, v ktorom odôvoňuje stiahnutie svojej žiadosti na miesto farára v Košiciach a to v prospech farára Ľudovíta (Lajos) Konrádyho.