Az egyházmegye gyásza
Nekrológ o úmrtí košického rímskokatolíckeho kaplána Jozefa (József) Kissa 20. marca 1907 v San Reme (IT), kde bol na liečení. Bol kaplánom v Moldave nad Bodvou, o.i. r. 1899 katechétom v obecnej košickej škole a v r. 1900 sa stal kaplánom v Košiciach. Označuje sa za veľmi agilného člena rôznych katolíckych organizácií.