Ezüst mise
Správa o 25-ročnom jubileu kňazskej činnosti Jána (Jánosa) Zselinszkého, farára v Nováčanoch. Oslavy prebehli 13. júla 1915. O jeho zásluhách od začiatku pôsobenia, najmä na výstavbe školy, fary a kostola zničeného požiarom a na zriadení detskej opatrovne.